на едно от тези малки  съкровища бихте могли да помогнете! 

 

търсене ♥ на дом

"Best Friends Foundation" се грижи за много кучета, които чакат с нетърпение и копнеж ♥ да заминат при своето ново семейство. 

 

"Best Friends Foundation" работи с партньори в Германия, където индивидуално се търсят подходящи семейства според характера и необходимостите на всяко едно  животно.  

 

"Нашите" любимци заминават само след като е извършен предварителен контрол на бъдещите им притежатели, с напълно изправни документи и лицензиран транспорт.

 

Понеже подготвителните мероприятия изискват време и средства, сме благодари  ♥  и за най-малките дарения. Много от животните се лекуват в клиники след травми и заболявания или умишлени наранявания.

 

Една възможност да помогнете е поемането на "настойничество" за едно от  животните.

 

     Малката  Leoni имаше вече частието да замине при своето ново семейство!

Тук ще получите информация за мероприятията и средствата, които са необходими за подготовката на всяко едно животно преди да замине за Германия. 


JACQUES   ♂

 

Jacques ♥ живее в момента на улицата, където много често е бит и гонен. Той е истински приятел в живота, който копнее за свой дом! 

NILES   ♂ 

 

Niles ♥ беше изоставен заедно със своите сестрички в гората през най-студените дни на зимата. От всички успял да оцелее само Niles, който в момента чака търпеливо за един топъл дом.

ZORRO   ♂

 

Zorro ♥ беше намерен изтощен, болен и много отслабнал в снега през зимата на 2016. В момента се намира в приемен дом! 

MOLLY  

 

Molly ♥ живееше мирно заедно със своите другарчета на улицата, пред един супер маркет. След като на някой "попречи" беше прибрана в един приют при доста мизерни условия. В момента Molly се намира в приемен дом в Германия, където чака своите осиновители.   


PETITE FLEUR  

 

Petite Fleur ♥ живееше от години на улицата, но явно и тук беше попречила на някого. Намерихме я с тежки увреждания на горната челюст. Явно е бита с остър предмед - челюстта е перфорирана на две места. Първата операция вече е направена. Предстоят още две, за да може Petite Fleur най-после нормално да се храни.

ELIZABETHA  

 

Elizabetha ♥ е една от поредните жерви на човешката жестокост. Понеже беше изоставена и копнееше за свое семейство влизаше във входовете на жилищните блокове, където беше си изгорила лапичките от агресивната киселина, излята с умисъл на входната врата. След лечението Elizabetha се намира в приемен дом и чака за осиновяване. 


ARTOS   

 

Artos ♥ беше изоставен заедно със своите братчета като бебе на улицата. Едното от тях загина, убито от кола.  В момента Artos се намира в приемен дом в Германия.

BIENE  

 

Малката принцеса Biene ♥ е в приемен дом заедно с братчето си Balu ♥ и сестричката си Brit ♥ 

BRIT  

 

Малката принцеса Brit ♥ е в приемен дом заедно с братчето си Balu ♥ и сестричката си Biene ♥ 

BENNY  

 

Benny ♥ живееше мирно на брега на морето. Някои от неговите приятели бяха отровени и ние го прибрахме в приемен дом.

KIRA  

  

Kira ♥ беше бита от агресивни младежи. Беше прибрана с тежки телесни и психически проблеми в приют. Там престана да яде и състоянието и се влоши. Настанихме я в приемен дом в Германия, излекувана и в очакване на новото си семейство.

CHARLIE   

 

Charlie ♥ Блъснат от кола в България. Последваха операция на задното краче и с парализа на предното. Настанен в приемен дом в Германия. 

ASIMO  ♂

  

Asimo ♥ Момчето се озовава в приют в много лоши условия и на всичкото отгоре болен от Дирофилария. За щастие той е изведен и лекуван. Сега е добре наддал е на тегло.

DANA  ♀

  

Dana ♥ Малкото момиче е изхвърлено на улицата едва на 40 дена.Беше в приемен дом. Сега вече е в Германия.

NORA  ♀

 

Nora ♥ Нора е простреляна с куршум в задния крак. Костта е разрушена. Направена е много сложна и скъпо струваща операция. Трябва да се обединим за да помогнем историята да има хубав край.

 MAYA  ♀ 

                                        

Maya ♥ е останала сираче едва на 10 дни. Майка и е отровена. За щастие тя и нейните братя са спасени. Мая е много чувствителна и срамежлива, трудно се отпуска. Момичето сега е щастливо в приемния дом в Германия.

RAMON  ♂

 

 Ramon ♥ е един от братята изхвърлени в гората. За щастие попадат на нашата Рут и кученцата са спасени. Настанени са в приемен дом в България на издръжка на организацията. Търсят дом.

RONNY  ♂

 

 Ronny ♥ братчето на Рамон. Много добро кученце, но живее в дворче в приемния си дом и е много срамежлив. Търси дом и обич.

POLLY  

 

Polly ♥ беше родена на улицата заедно с нейните братчета и сестрички. Маика и беше отровена. В момента тя е в приемен дом и ще замине за Германия в средата на декември.

ARES  

 

Ares ♥ беше изоставен заедно със своите братчета като бебе на улицата. Едното от тях загина, убито от кола.  В момента Ares се намира в приемен дом в България.

BALU  ♂

 

Малкият принц Balu ♥ е кученце от нежелано потомство. За щастие е под грижите на нашата Рут заедно със сестричките си Brit ♥ и Biene ♥

CRAZY  

 

Crazy ♥ е едно от кучетата, което живееше пред супер маркета. Въпреки, че тя е с много добър характер, беше затворена в приют - очевидно попречила на някого. В момента се намира в приемен дом в Германия.

AIKA 

  

Aika ♥ намерихме в ужасно състояние и полумъртва на улицата. Беше оперирана спешно и в момента е в приемен дом. 

LAIKA  

 

Laika ♥ израстна на улицата, където беше отгледана и закриляна от една природозащитничка. Без основание беше затворена в приют, където не се чувстваше добре. За щастие я изпратихме в приемен дом в Германия, където тя отново е щастлива. 

TINA  ♀

  

Tina ♥ Когато съдбата ни срещна с Тина тя беше в критично състояние. Това че беше полуумряла от глад и жажда беше най малкия проблем. Тя имаше фрактура на задния крак. Тина претърпя 2 операции и вече е добре. Живее в Берлин където очаква свойте хора.

SANDY  ♀

 

 Sandy ♥ е намерена от деца но за съжаление родителите им не я искат. Тя живее пред магазин но спешно се нуждае от дом.

CHERRY  ♀

  

Cherry ♥ Малката Чери е нежелана защото не може да бъде Майка.

                                                       ♥ резервирана ♥

MURPHY ♂

 

Murphy ♥ Красивият Мърфи е сираче едва от 10 дневна възраст. Късмета е с него и неговите братя и сестра. Мърфи не само оцелява но той е вече в Германия в приемен дом където му дават много обич и грижи.

MIRO   

 

 Miro ♥ е брат на Мърфи и Мая, който сираче едва на 10 дни. Маика му беше отровена. В момента Миро се намира в приемен дом в Германия, заедно с неговата сестра Мая.

RETO  ♂

 

  Reto ♥ Красивият Рето е един от братята който е намерен в гората. В момента Рето живее в приемен дом при старец който обича животните. Търсим дом на Рето

RUDI  ♂

 

Rudi ♥ е брат на Рето. И той е преживял стреса да си изхвърлен в гората без Мама. Сега Руди е обгрижван от добър човек но няма дом. Руди ще се радва на свои хора.

JOHANN  

 

Johann ♥ беше намерен на улицата прострелен. След операция и лечение се намира в приемен дом.


TESSA  

 

Tessa ♥ беше намерена на възраст около 2 месеца, изхвърлена на главен път край града, лутаща се нежду колите. Теса е много социално куче.

LUNA  ♀


 

SPENDENKONTO

 

Best Friends Foundation

FiBank

IBAN: BG86FINV91501216960772

BIC/SWIFT: FINVBGSF

Folgen Sie uns