на едно от тези малки  съкровища бихте могли да помогнете! 

 

търсене ♥ на дом

"Best Friends Foundation" се грижи за много кучета, които чакат с нетърпение и копнеж ♥ да заминат при своето ново семейство. 

 

"Best Friends Foundation" работи с партньори в Германия, където индивидуално се търсят подходящи семейства според характера и необходимостите на всяко едно  животно.  

 

"Нашите" любимци заминават само след като е извършен предварителен контрол на бъдещите им притежатели, с напълно изправни документи и лицензиран транспорт.

 

Понеже подготвителните мероприятия изискват време и средства, сме благодари  ♥  и за най-малките дарения. Много от животните се лекуват в клиники след травми и заболявания или умишлени наранявания.

 

Една възможност да помогнете е поемането на "настойничество" за едно от  животните.

 

     Малката  Leoni имаше вече щастието да замине при своето ново семейство!

Тук ще получите информация за мероприятията и средствата, които са необходими за подготовката на всяко едно животно преди да замине за Германия. 


JACQUES   ♂ 

Jacques ♥ живееше  на улицата, където много често  бе бит и гонен. Той е истински приятел в живота, който копнее за свой дом! В момента е в приемен дом и в процес на лечение.

PERCY   ♂  

Percy ♥ беше изоставен понеже не лаеше и беше много добър,което обаче изобщо не се харесваше на неговия стопанин.

SCHLOMI  ♂ 

Schlomi ♥ намерихме прострелян,парализиран, изтощен и изоставен в храстите на една квартална улица . В момента се намира в процес на лечение с надеждата един ден отново да проходи и да води нормален живот, който Schlomi определено заслужава, както всички други живи същества! 

                                                                   VINCENT      

Vincent беше намерен изоставен, самотен и лутащ се, търсещ храна в дълбокия сняг и при ужасно ниски температури.Той е на около една година но вече опознал суровата част на живота.


PETITE FLEUR   

Petite Fleur ♥ живееше от години на улицата, но явно и тук беше попречила на някого. Намерихме я с тежки увреждания на горната челюст. Явно е бита с остър предмед - челюстта е перфорирана на две места. Операциите вече са направени. Предстои заминаване за Германия, където Petite Fleur вече е очаквана с нетърпение от нейното ново семейство.

ELIZABETHA   

Elizabetha ♥ е една от поредните жерви на човешката жестокост. Понеже беше изоставена и копнееше за свое семейство влизаше във входовете на жилищните блокове, където беше си изгорила лапичките от агресивната киселина, излята с умисъл на входната врата. След лечението Elizabetha се намира в приемен дом и чака за осиновяване. 


ASHIRA    

Ashira ♥ беше откупена от нейния пиян собственик, който я биеше на улицата.   В момента Ashira се намира в приемен дом в София.

BIENE   

Малката принцеса Biene ♥ е в приемен дом заедно с братчето си Balu ♥ и сестричката си Brit ♥ 

BRIT   

Малката принцеса Brit ♥ е в приемен дом заедно с братчето си Balu ♥ и сестричката си Biene ♥ 

MARCY    

Marcy ♥ живееше щастливо като малко кученце при своето ново семейство докато един ден нейния собственик установи, че Marcy не  е кучето за,което той го е смятал, а именно каракачанка.Един ден Marcy се озова на улицата, сама, безпомощна и  гладна от никого не желана. Но Marcy въпреки всичко не е загубила надежда, че и тя ще намери хората,които ще я обичат такава каквато е.

GISMO    

Gismo ♥ е малкото синче на Gina, което е щастливо да бъде при майка си, въпреки, че и двамата са нежелани.

KIRA    

Kira ♥ се намира в момента в Германия, което за нея е нещо като предверието на рая.Всички терзания останаха само като бледи кошмари в миналото.Още една последна крачка и Kira почти успя.  

CHARLIE ♂  

Charlie ♥ Блъснат от кола в България. Последваха операции на задното краче. Той също има и  парализа на предното краче. Настанен в приемен дом в Германия.

RONJA ♀  

Ronja♥ живее все още на улицата. Надяваме се в скоро време и на нея да се усмихне щастието и да и се намери поне приемен дом.Малкото момиче не заслужава суровия уличен живот. 

 MAYA  ♀                                         

Maya ♥  остана сираче едва на 10 дни. Майка и бе отровена. За щастие тя и нейните братя бяха спасени. Мая е много чувствителна и срамежлива, трудно се отпуска. Момичето сега е щастливо в приемния дом в Германия.

RAMON  ♂ 

 Ramon ♥ е един от братята изхвърлени в гората. За щастие попадат на нашата Рут и кученцата са спасени. Настанени са в приемен дом в България на издръжка на организацията. Търсят дом.

RONNY  ♂ 

 Ronny ♥ е братчето на Рамон. Много добро кученце,  живее в дворче в приемния си дом и е много срамежливо. Търси дом и обич.

BENNO   

Benno ♥ е прекрасно момче и истински приятел в живота.Въпреки, че е още много млад едва на 1 година, той е вече много умен. 

SPIKE   

Spike ♥ беше подготвян за борби, но поради добрия му характер беше изхвърлен,което всъщност със сигурност му спаси живота. 

BALU  ♂ 

Малкият принц Balu ♥ е кученце от нежелано потомство. За щастие е приемен дом заедно със сестричките си Brit ♥ и Biene ♥

CRAZY   

Crazy ♥ е едно от кучетата, което живееше пред супер маркета. Въпреки, че тя е с много добър характер, беше затворена в приют - очевидно попречила на някого. В момента се намира в приемен дом в Германия.

AIKA   

Aika ♥ намерихме в ужасно състояние и полумъртва на улицата. Беше оперирана спешно и в момента е в приемен дом. 

GINA  

Gina ♥ чака с нетърпение да се усмихне и на нея и на нейното синче щастието да намерят семейството, където да бъдат желани и обичани. 

SANDY  ♀  

Sandy ♥ е в приемен дом , където е в процес на лечение и подготовка преди заминаването и за Германия.Тук може малката принцеса да си отдъхне от заплахите и насилието на уличния живот.

JOHANN   

 Johann ♥ беше намерен скитащ и изоставен търсейки паченце хляб. След дълго лечение и възстановяване Johann се намира в момента в приемен дом в очакване на своето семейство. 

AMBER  ♀  

Amber ♥ е на една година, но с опит на няколко годишно куче .Животът на улицата е суров и понякога много жесток. 

                                                       

MIRO    

 Miro ♥ е брат на Мърфи и Мая, който остана сираче едва на 10 дни. Маика му беше отровена. В момента Миро се намира в приемен дом в Германия, заедно със своята сестра Мая.

RETO  ♂ 

  Reto ♥ Красивият Рето е един от братята който е намерен в гората. В момента Рето живее в приемен дом при старец който обича животните. Търсим дом на Рето

RUDI  ♂ 

Rudi ♥ е брат на Рето. И той е преживял стреса да си изхвърлен в гората без Мама. Сега Руди е обгрижван от добър човек но няма дом. Руди е в очакване на своето семейство.

LILLY    

Lilly ♥ загуби миналата година своите собственици и в момента е в очакване на нови осиновители.  


DAISY   

Daisy ♥ беше намерена като бебе, изхвърлена на  път край едно село, лутаща се в тъмнината заедно със своето братче Dan . 

DAN 

Dan ♥ беше намерен като бебе, също като сестра си Daisy, изхвърлен , лутащ се в тъмнината.


                                                           ELAINE    

Elaine ♥ е малка, сладка принцеса, която  в момента се намира в подготвителна фаза преди заминаването и за Германия. За нея, както и за нейната сестричка се грижи и и дарява любов Еlisabeth. Благодарим от сърце на Elisabeth.

                                                              EMILY   

Emily ♥ e сестричката на Elaine, kоято също е в очакване на своите осиновители. Но докато стане на четири месеца има още доста време и Emily  го прекарва в игри заедно с Elaine. Благодарности и тук на Elisabeth за топлите грижи.


                                                     HAMLET

Hamlet  беше намерен самотен и изоставен в едно малко селце.Без да познава законите на улицата е трудно да се оцелее.В момента се намира в приемен дом, докато му помогнем да намери своето ново семейство.

                                                               ANNABELLE   

Annabelle беше намерена в Родопите, заедно със своята сестричка Coralie. Останалите им братчета и сестрички бяха мъртви, а майка им изчезнала.

                                                            ZORRO

Zorro е така да се каже с единия крак при неговото ново семейство, което го очаква вече с нетърпение.Трябва само да се завърши започнатото лечение.

                                                                   CORALIE 

Coralie и Annabelle бяха спасени, но техните братчета и сестрички бяха намерени мъртви. Майка им беше изчезнала.Малките принцеси очакват своите осиновители. 

SPENDENKONTO

 

Best Friends Foundation

FiBank

IBAN: BG86FINV91501216960772

BIC/SWIFT: FINVBGSF

Folgen Sie uns