НА ЕДНО ОТ ТЕЗИ МАЛКИ  СЪКРОВИЩА БИХТЕ МОГЛИ ДА ПОМОГНЕТЕ ! 

 

ТЪРСЕНЕ ♥ НА ДОМ

стр. 2

 "Best Friends Foundation" се грижи за много кучета, които чакат с нетърпение и копнеж  да заминат при своето ново семейство.

  

"Best Friends Foundation" работи с партнори в Германия, където индивидуално се търсят подходящи семейства според характера и необходимостите на всяко едно ♥ животно.

 

Нашите ♥ любимци заминават само след като е извършен предварителен контрол на бъдещете им притежатели, с напълно изправни документи и лицензиран транспорт.

 

Понеже подготвителните мероприятия изискват време и средства, сме благодарни  и за най- малките дарения.Много от животните се лекуват в клиники след травми и заболявания или умишлени наранявания.

 

Една възможност да помогнете е поемането на "настойничесво" за едно от  животните. 

 

     И малката принцеса Polly имаше щастието да намери своето семейство. 


LIZZY    

Lizzy ♥ беше намерена крещяща от страх на магистралата, най вероятно тъкмо изоставена.След продължително лечение и подготовка Lizzy е готова да замине за Германия, където вече е очаквана от своето ново семейство.

SPARKY    ♂  

Sparky беше намерен бит, изоставен и уплашен. Като че ли това не стигаше, разболя се и от парвовироза, която в много случаи завършва смъртоносно. Благодарение на много грижи и интензивно лечение, Sparky е вече здрав и готов за осиновяване. 

SHAKESPEARE   ♂   

 Shakespeare e доста възрастно куче,но с изключително добър характер.Въпреки неговата възраст,  Shakespeare би искал  и той да се сдобие със  семейство, както много от неговите приятели ,които вече успяха.

                               

KASSANDRA  

Kassandra беше намерена изхвърлена в чувал пред един приют. Можем да си представим какъв стрес и ужас е преживяла малката принцеса.

 


      SERAFINO       

Serafino е изключително добро и благодарно момче, въпреки всички неприятни преживявания. За жалост той е болен от дирофилария и лечението е продължително и скъпо.

 

     

 

BELLA   

Bella беше намерена завързана на къса верига на един изоставен стоителен обект без вода и храна. В областта на опашката имаше дълбоки следи от изгаряне.

 

   


                                             CHERRY    

Cherry е много красиво момиченце едва на пет месеца, но вече опознала жестоката страна на живота.

 

BELMONDO    

Belmondo успя да постигне втората фаза на своята цел приемен дом,а в скоро време да се надяваме и свое семейство. Да стискаме палци на това добро момче, защото Belmondo напълно заслужава.

 

                                                          ARMANI    

Armani e изключително дружелюбен, спокоен и добър, но явно не достатъчно за някои хора, след като е попаднал на улицата.Аrmani ще има скоро свое семейство-ние сме му обещали.

                                                  LASCO       

Lasco беше изоставен от своя стопанин, след като годините му напреднаха. Lasco е бил много години в развъдник за немски овчарки.   

                                                             LOVELY    

Lovely е на шест месеца, но вече с уравновесен характер, спокойна и умна. Намира се в подготвителна фаза, преди осиновяване.

                                                                  LORD    

Lord беше намерен изоставен , болен и самотен на улицата с краста, без козина .След дълго лечение Lord е отново почти здрав с изключение на дирофиларията. В момента липсват необходимите средства за лечението, което не е много евтино.

CANDIE  

Candie е сестричка на Cherry и споделяше заедно с нея всички страдания, докато и на нея и се усмихна щастието. Сега се намира в приемен дом и очаква своите осиновители.   

 

KABOU      

Kabou беше изхвърлен от собственика си заради добрия си характер. Въпреки, че Kabou служеше прилежно и пазеше двора на фирмата, един ден се намери на улицата. Понеже не лаеше и не беше агресивен, както се искаше от него бързо беше заменен.

 

                                                       PICASSO    

Picasso беше спасен в последния момент от явна смърт-жителите на селцето, където той живееше мирно бяха решили да го убият понеже.... бил много голям. Интересен начин на селективност.... За щастие Picasso се намира в момента в приемен дом където е в безопастност.

PRINCE     

Prince има богата история-за жалост изпълнена с мизерия и глад. Като по чудо е запазил добрия си и благороден характр, след като е бил местен от приют в приют и след това отново на улицата. Prince се намира в процес на подготовка за Германия.                                

   MASHA      

Masha оцеля само по едно чудо. Тя беше болна от парвовироза и само благодарение на денонощните грижи на Меги и интензивното лечение на лекарите оздравя.                        


   

     
 

SPENDENKONTO

 

Best Friends Foundation

FiBank

IBAN: BG86FINV91501216960772

BIC/SWIFT: FINVBGSF

Folgen Sie uns