проекти

„Приют за бездомни кучета и котки“

Най-важният приоритет за нас е да изградим подходящ, отговарящ на всички изисквания приют за бездомни животни в района на Варна. Ние търсим спонзори, които биха искали да помогнат на българските бездомни животни. Всички бездомни животни и ние се надяваме да подкрепите нашата идея. Даже и най-малкото дарение ще допринесе да реализираме този проект!

 

„Не питай за смисъла на живота –

а дай на живота смисъл!“

                                                                                        (Verfasser unbekannt)


„Помощ за приятелите на уличните кучета“

Искаме да помогнем на тези български граждани, които самите почти нищо нямат, а делят залъка си със своите четериноги улични приятели. Тези прекрасни доброволци се грижат понякога за 20-30 кучета. Като, че ли това не им стига, често в техните „райони“ се донасят още животни, които тайно или нощем се „изхвърлят“ буквално от техните „собственици“. Редовни кастрации биха помогнали за намаляване на популацията и съответно проблемите на двете страни – на тези, които се грижат за бездомните животни и на тези, на които пречат.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

 


„Медицински грижи за бездомните животни“

 

За съжаление почти ежедневно бездомни кучета стават жертва на пътни произшествия. Неволно или умишлено попадат под колелата на автомобили. Ако не са загинали, остават със счупени крайници или тежки телесни повреди, причинени от безотговорни хора. 

За съжаление точно тези травми и увреждания причиняват най-големите разходи – за лечение и операции, а впоследствие и допълнителни и особени грижи.


„Кастрационна програма“

За да се намали и ограничи популацията това е единственото правилно решение. Една кастрация, която струва 70 Лв. е в състояние да направи чудеса. Не сме ли длъжни, след като всички ние – нашето общество този проблем с бездомните животни причинихме, с малко средства и с правилните действия заедно да го решим?! Отрвяния, умишлени убийства и омраза не са решения на проблема в едно цивилизовано общество! Махатма Ганди казва: „Големината и моралното развитие на една нация се измерва по отношението и към нейните животни.“ Нека нашият слоган „Не питай за смисъла на живота, а дай на живота смисъл!“ бъде също една мотивация за всички приятели на бездомните животни. 

 

БЛАГОДАРИМ ЗА ВАШИЯ ИНТЕРЕС! 

 


 

SPENDENKONTO

 

Best Friends Foundation

FiBank

IBAN: BG86FINV91501216960772

BIC/SWIFT: FINVBGSF

Folgen Sie uns