НАСТОЙНИЧЕСТВО

Скъпи приятели на животните!

Ако искате да помогните на нашите питомници, а нямате възможност да притежавате собствено животно, бихте могли все пак да помогнете. Вие си избирате един от нашите любимци и ставате негов настойник. С една месечна сума се грижите за него индиректно до осиновяването му. Разбира се, че ще получавате редовна информация и снимки за неговото състояние. Бутона за поемане на спонсорство ще намерите за всяко отделно куче в неговата страница под „търсене на дом“.

 

Да поемете настойничество, означава парична месечна помощ, с която помагате при лечението или при подготовката на съответното куче за осиновяване!

 

Сумата определяте Вие - и най - малките дарения спасяват живот. Настойничеството приключва в момента на осиновяването на „Вашия“ любимец, освен ако Вие бихте желали да го прехвърлите на друго куче по Ваш избор.

 

 

Банкова сметкта/Дарения: 

 

Best Friends Foundation

FIBANK

IBAN: BG86FINV91501216960772

BIC/SWIFT: FINVBGSF

 

 

 

БЛАГОДАРИМ ♥ ВИ, ЧЕ ПОДПОМАГАТЕ БЪЛГАРСКИТЕ УЛИЧНИ ♥ КУЧЕТА!

 


Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS BEST FRIENDS на номер 17 777 (за абонати на Тelenor, VIVACOM и Mtel). За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете http://www.dmsbg.com/

 

За абонати на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.

 

SPENDENKONTO

 

Best Friends Foundation

FiBank

IBAN: BG86FINV91501216960772

BIC/SWIFT: FINVBGSF

Folgen Sie uns